Mon dada.
Les histoires secrètes de Mademoiselle D.

Cocon
     media: 0.00 din 0 voturi

Sunt prinsa intre sentimente, intre imagini. Incerc din rasputeri sa gasesc combinatia de numere, de cuvinte sau de ganduri potrivite pentru a desface lacatul dorintelor, lacatul care-mi tintuieste usa catre drumul potrivit mie.

Ziua de maine e pentru fluturele din mine o continua zi de azi. Sunt prinsa intre coconul omizii de ieri si jumatatea de fluture ce incearca din rasputeri sa se desprinda pentru a-si decide mai departe soarta.

Aripile nu vor sa ma asculte.

Fiecare are cate un ideal si o dorinta de a fi.

Fiecare incearca sa se desprinda de corp in speranta ca asta i-ar reda libertatea.

Fiecare aripa considera ca acel colorit al ei va straluci mai mult in alta parte. Se zbat. Si in cele din urma tot ce reusesc sa faca e sa se loveasca. Cu fiecare miscare mai rigida, cu fiecare tentativa a lor de a se departa, se apropie, se ciocnesc si in cele din urma se ranesc.

Descopera ca sincronizarea le aduce mai aproape si in acelasi timp le departeaza. Descopera fiecare o oglinda, o imagine clara si concisa a unui sine disparut.

Fluturele din Mine incearca sa se faca auzit. Sa se impuna, sa strige din rarunchi, sa indemne la o unica dorinta, la o unica si definitiva creatie. Aripile zvacnesc simultan. Aripile uita de singularul solitar si devin un tot unitar. Un tot unitar capabil de dorinte, de sentiment si nu in ultimul rand de decizii. Cu un clinchet mic lacatul se deschide invadandu-ma de culori, de imagini si de precizie. Coconul nu ma tintuieste, ci ma formeaza. Coconul ma ajuta sa respir si sa ma indrept spre unica zi de azi.

Totul e prins intr-un tatuaj. Intr-o imagine colorata pe un umar ars de soare. O privesc in oglinda, iar aripile par sa prinda mai mult contur, mai multa culoare.. Par ca printr-o incercare nereusita vor sa se apropie de mine. De alter-egoul meu. De interiorul ce nu ma lasa.

In spatele imaginii formate va vad pe voi. Niste umbre ce ma ghideaza, niste umbre ce tin locul coconului vietii mele de om.Comentarii

la aprobare
de Nelle in data de 2012-02-15 05:28


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare