Mon dada.
Les histoires secrètes de Mademoiselle D.

Un pic din toate.
     media: 5.00 din 2 voturi

Era ca atunci cand valurile se sparg de tarm.. iar tu.. tu esti doar un mic pilon ancorat cu picioarele in nisipul ud..

Nu stii cand forta valului te-a doborat.. nici cand Totul a devenitasa de incetosat.. siSmiti cum te ineci si cauti ajutorul de la suprafata.. Cauti acea mana care sa te readuca in universul tau, acea mana care sa te atentioneze cu privire la urmatorul val ce se va sparge in tine..
.. Iar acea mana vine..fix in tot cumulul tau de sentimente.. In acea inutila incercare de a te ridica.. acea mana vine.. tu nu o poti vedea pentru ca sarea marii te impiedica sa mai deschizi ochii,
dar ea te gaseste.. si te salveaza..
Valul nu iti mai e inamic pentru ca acum ai si ochiul de la spate... acea fiinta capabila sa se sacrifice devine parte din tine. de multe ori avem sare marina in ochi;sau de tot la fel de multe ori ii inchidem refuzand sa vedem.
De cele mai putine ori ne cunoastem. pe sine si pe acea fiinta capabila de a ne face intregi.
Sunt oameni care o simt, o vad, o aud langa ei toata viata pana in momentul in care un val urias ii scufunda la malul marii fara a avea de cine a fi salvati.
Sunt altii care nu vad o viata intreaga, dar stiu ca scufundarea nu le va fi fatala..


Eu sunt un pic din ambele. ma ambalez cu gandul ca persoana de acum e Aceea pentru a descoperii ca, atunci cand intr-un moment in care ti se taie respiratia, sunt singura. Si totusi stiu.. stiu ca exista si ochiul meu.. e acolo desi nu il vad.. e acolo desi de cele mai multe ori nu il simt..
.. dar in agitatia marii.. daca deschid ochii.. mana intinsa ma asteapta.. e gata sa ma ridice, sa ma salveze, sa ma puna din nou cu picioarele in nisipul ud cu gandul la un nou val ce se apropie.Comentarii

la aprobare
de Aileen in data de 2012-02-15 08:47


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare