Mon dada.
Les histoires secrètes de Mademoiselle D.

Printre farduri, masti si parfumuri.
     media: 5.00 din 1 vot

..Ma uitam in oglinda. Incet incet am inceput sa dau la o parte urmele de fard de pe obraz, rimelul ce'mi tintuia genele si rujul rosu atat de impunator. Cu cat puneam mai mult demachiat cu atat parca pe fata mea se amestecau culori, mirosuri si sentimente.
Si nu numai.
Totul capata un aspect palid, antic si lipsit de vlaga. Ma uitam in oglinda si tot ce simteam era un amestec de parfum cu lacrimi. Iar apoi necunonstinta. Ma uitam perplexa si asteptam ca pur si simplu imaginea din oglinda sa se schimbe. Sa ma vad dincolo de aceasta fata lipsita de trairi.
In tot acest timp m-am ascuns in spatele unui machiaj mult prea complex sau al unei s
cene mult prea goale. Ma analizez. Ma pierd in acea imagine. Acea imagine care sunt chiar eu. Un eu pe care l-am ascuns acum mult timp, pe care l-am uitat demult. Un eu care a fost, care a hotarat ca merita o schimbare. Ochii ma privesc taios in oglinda parca spunanadu'mi ca se simt goi, tristi si obositi. Lacrimile se istovesc de-a lungul fetei curatand urmele fondului de ten ramas. Oboseala ma cuprinde; narile imi sunt inundate de o combinatie ciudata intre parfumul eului meu vechi, sticluta de Euphoria care asteapta deschisa pe masa si lumanarea cu miros de scortisoara ce sta sa se stinga..
Mai imi arunc o privire in semn de ramas bun, iar apoi incep prin a-mi pudra usor fata... in final imi dau parul la o parte doar pentru a-mi inviora gatul cu particulele de parfum.

Se creaza astfel un zid intre ceea ce am fost si ceea ce masca m-a facut. Intre ceea ce sunt si ceea ce intr-o buna zi voi deveni. E poate prea tarziu sa ma mai intorc la ce am fost sau prea devreme sa sper la o noua schimbare. Eu am facut masca si totusi masca a ajuns sa ma faca pe mine.


Sunt doar un pseudo-eu ce se ascunde, ce fuge, ce si pune un zid de parfum intre firi.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare